TIETOTORI

På svenska
Ilmoittautuminen käyttäjäksi

Pääset heti ilmoittautumisesi jälkeen katsomaan palvelua ja käyttämään sitä rajoitetusti. Asiakaspalvelu käsittelee ilmoittautumisesi ja asettaa sinulle maksuttomat kansalaiskäyttäjän käyttöoikeudet tarkistettuaan tiedot. Asiakaspalvelulla on oltava käytettävissään oikea nimesi ja oikeat yhteystietosi. Tietoja käyttäjistä ei luovuteta ulkopuolisille. Ole hyvä ja täytä oheiset tekstikentät huolella.

Etunimesi ja sukunimesi ovat pakollisia tietoja. Jos palvelin ilmoittaa, että nimi on jo käytössä tai jos normaalisti käytät nimessäsi keskinimesi alkukirjainta, käytä sitä tässä.

Käyttäjätunnus ja salasana saavat sisältää vain kirjaimia a-z (ja A-Z) ja numeroita 0-9. Vältä siis kirjaimia "å", "ä", "ö", välilyöntiä, aksentteja, kauttaviivaa ja muita erikoismerkkejä. Käyttäjätunnuksen pituus on enintään viisitoista (15) merkkiä ja salasanan kaksitoista (12) merkkiä.

Käyttäjätunnus on yksikäsitteinen. Kahdella käyttäjällä ei voi olla samaa käyttäjätunnusta. Palvelin ei hyväksy toista samannimistä. Valitse käyttäjätunnuksesi niin, että sinun on helppo muistaa se. Tietoturvan kannalta on hyvä, jos se ei sellaisenaan ole nimesi, vaikka siinä mielellään saa olla osa nimestäsi. Kukaan muu käyttäjä ei näe käyttäjätunnustasi, eikä sille voi esimerkiksi osoittaa postia. Käyttäjätunnus ei saa muodostua pelkästään numeroista.

Salasana kannattaa valita niin, että se on helppo muistaa, mutta silti turvallinen. Voit myöhemmin itse muuttaa salasanasi yhteydessä ollessasi. Suosittelemme sen vaihtamista muutaman kerran vuodessa. Jos unohdat salasanasi, ota yhteyttä Asiakaspalveluun.

Lisätiedot kenttään on syytä tehdä maininta, jos kuulut johonkin yhdistykseen, jolla on käytössään Tietotorin palvelut. Kun ilmoitat meille jäsenyydestä tarkistamme tiedot yhdistykseltä ja asetamme sinulle sopivat lisäoikeudet.

Etunimi*
Keskinimen
alkukirjain: 
Sukunimi*
Käyttäjätunnus*
Salasana*
Puhelin*
Sähköpostiosoite*
Organisaatio: 
Lähiosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Maa/kieli: 
Lisätiedot: